INTERNET                                                                                                              

Tweexs is er voor al uw internet problemen. Of het nu gaat om een extra internetaansluiting, uitbreiding van het thuis-netwerk/ Wi Fi netwerk, vervanging verouderde utp bekabeling of welk ander probleem dan ook, Tweexs doet het. Tweexs gebruikt standaard CAT6 utp en wandcontactdozen.   

Als Tweexs bij u klaar is, kunt u erop aan dat het internet zal zijn zoals internet hoort te zijn. Snel en stabiel, of het nu bekabeld of draadloos is. Hebt u vragen over uw internet thuis? of bent u niet tevreden over uw huidige internet thuis, informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden. IK HEB EEN VRAAG.

TV 

Bij TV kijken hebt u als klant de keus uit providers die hun diensten via een telefoonkabel aanbieden en providers die dit doen via COAX kabels. KPN biedt haar diensten b.v. aan via een DSL (telefoon) lijn en ZIGGO doet dit via een COAX kabel. Met name voor ZIGGO geldt dat de aangeboden diensten zo goed of slecht zijn als het binnenkomende signaal. Is de groene COAX kabel beschadigd, te lang gstript en is hij op een juiste AOP afgemonteerd? Zijn de signalen op een juiste niveau? Zijn de gebruikte materialen retourgeschikt? Dit zijn allemaal zaken die bepalend zijn of u als klant uiteindelijk tevreden zult zijn over de diensten of u juist zo snel mogelijk doen overstappen naar een andere provider. Dit zijn tevens zaken die vallen onder wat men noemt Het-Ziggo-Domein. En zoals de naam al doet vermoeden vallen deze zaken dus onder de verantwoordelijkheid van ZIGGO en dienen ze gratis te worden opgelost door ZIGGO.

Wanneer Het Ziggo-Domein volledig volgens de Ziggo-Blauw-Druk is opgeleverd, is het vervolgens belangrijk om ervoor te zorgen dat de infra die begint vanaf het AOP (Abonnee-Overname-Punt) en eindigt bij u mediabox en/ of tv ook voldoet aan de ZIGGO eisen. Het gedeelte vanaf het AOP tot aan de mediabox / tv noemt men Het-Klant-Domein, en valt dus ook onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Tweexs maakt uw BHI (Binnen-Huis-Installatie) ZIGGO geschikt, overeenkomstig de Ziggo-Blauw-Druk. Hier hoort uiteraard ook een signaal meting bij, want dit is zoals u zult begrijpen het eerste wat absoluut goed moet zijn. Uw oude COAX kabels worden verwijdert en nieuwe ervoor in de plaats getrokken. Eventueel verouderde WCD's ( Wand-Contact-Doos) en connectoren worden vervangen. En als laatste stap vindt er een signaal-meting op de mediabox / tv zelf. Voldoet uw BHI niet, dan heeft dit onvermijdelijk invloed op de TV ontvangst en internet.

Tweexs gebruikt standaard Hirschmann materialen welke o.a. ziggo gecertificeerd zijn.                             

  
E-mailen
Bellen
Info