Installatie

Domotica ,ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd, is het toepassen van elektronica en huis-netwerken ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en/ of werken. Daarbij is het tegenwoordig dankzij het internet de normaalste zaak geworden om vrijwel alle domotica toepassingen van buitenaf te bedienen.  

Met andere woorden, zijn domotica toepassingen, dus bedoeld om uw huis en/ of werkplek slim te maken. Een slimme thermostaat, bijvoorbeeld, weet na verloop van tijd min of meer hoe uw  warmte-gebruik is. Een slimme alarm installatie weet tegenwoordig of er daadwerkelijk wordt ingebroken of dat er een huisdier en/ of kind rondloopt en zal niet snel een vals alarm meer geven.        

Installatie van camera's, deur intercoms met of zonder camera, bewegings-sensoren, brandmelders en eventuele alarmeringsapparatuur. Tweexs installeert het voor u.

Hebt u andere installatiewerkzaamheden, schroom niet om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Een goed gesprek is net als een offerte, altijd gratis en vrijblijvend, zonder enige verplichtingen.

 

 
E-mailen
Bellen
Info